Sammenligne Savings Accounts

En opsparingskonto kan være ganske nyttigt, især for personer, der forsøger at opbygge en god besparelse for pensionering eller simpelthen for at få de penge, de har brug for at dække eventuelle pludselige udgifter eller uventede begivenheder. Uanset din grund til at ønske en opsparingskonto, men er det vigtigt for dig at få den bedste rente, som du kan. Det er jo den rente, som kontoen, betaler, gør en opsparingskonto værd at have… jo højere rente er, jo flere penge tjener du på den balance, som du holder i din konto.

For at få den bedste pris, som du kan, er det vigtigt for dig at shoppe rundt og sammenligne priser og features der forskellige banker tilbyder på deres konti. Hvis ikke du er sikker på, præcis hvordan man kan gå om at gøre dette, er så denne artikel designet til at få dig på rette spor.

Evaluere dine muligheder

Den første ting, du skal gøre, når søger at sammenligne renten er afgøre, hvilke indstillinger du har til rådighed. Dette indebærer, at se hvilke banker er i dit område og hvad typer af besparelser regnskaber hvert tilbud. Du kan også ønsker at se online, som der er en række online-banker, der tilbyder opsparingskonti med over gennemsnitlige rentesatser. Efter udarbejdelsen af en liste over de forskellige banker i dit område og enhver online banker, som du har fundet, at tilbyde sammenlignelige opsparingskonti, det er på tide at begynde at kigge på særlige konti og at finde ud af hvad renten er tilgængelige.

Anmodende sats citater

Anmodende rente citater for opsparingskonti kan være en tidskrævende proces… især hvis de banker, som du anmoder om citater fra tilbyder en lang række opsparingskonto. Det er generelt en god idé at beslutte én bestemt type af opsparingskonto fra hver bank, at du anmoder om et citat fra, da det reducerer mængden af citater, som du får til ét pr. bank. Hvis du ønsker, men kan du tale med en kundeservicemedarbejder og få citater for hver type af opsparingskonto, der kvalificerer til (forudsat at de forskellige kontotyper har forskellige rentesatser på banken) for en mere grundig sammenligning af alle dine muligheder.

Sammenligne tilbuddene

Når du har modtaget alle din opsparing konto rente citater enten (én pr. bank) eller én pr. konto, der tilbydes af alle de banker, du overvejer, er det tid at begynde at sammenligne regnskaber. Du bør holde for øje at nogle firmaer kan tilbyde flere funktioner end andre, og at disse ekstra funktioner kan påvirke den rentesats, der tilbydes på kontoen. Hvis der er nogen konti, der tilbyder funktioner som ønsker du især, så du bør gøre en note for at give dem særlig opmærksomhed oven på bare den rentesats, der tilbydes. Afgøre, hvilke af de priser, som du har modtaget tilbud på er det bedste, factoring i alle konti, du har markeret for særlige hensyn.

At gøre din beslutning

Når du har indsnævret listen over potentielle konti ned til de øverste tre eller fire, tage lidt ekstra tid og overveje, hvilke af disse konti er bedst til dine behov. Bruge renten, hver tilbyder, funktionerne konto, der er inkluderet i kontoen, og let adgang til enten en bankfilial eller ATM for indskud og hævninger. Gøre din endelige beslutning, og derefter gå til banken af dit valg (eller log på i tilfælde af en online bank) for at åbne din opsparingskonto.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.