Introduktion til væksthuse

Du har et hoved spinding med business idéer men du støder på vanskeligheder i finansiering? Eller du har for nylig startet din store potentielle virksomhed men ikke endnu vender profit? Et grundlæggende aspekt for din virksomhed, finansiering er normalt den mest hyppige hindring i at starte en virksomhed. Du har mulighed for at ty til en virksomhedskuvøse, forudsat at din forretningsidé synes levedygtige og lovende. Nu, hvis du spekulerer på, hvordan de skal finde ud af, om din idé er værd at investere, svaret er meget fornuftige (og forudsigelig): ved at analysere din forretningsplan.

Hvad er virksomhedskuvøser? Hvor mange typer er der?

En virksomhedskuvøse er et system, der giver støtte til nystartede virksomheder eller for nylig grundlagde ones. De faciliteter, der tilbydes gå fra finansiering, billig kontorlokaler, forskellige forretningsservice (såsom sekretær assistance) til management rådgivning og støtte. Deres rolle er at producere holdbar, enkeltstående virksomheder i slutningen af programmet de indgår i. Også, udvalg de udføre arbejder som en måleenhed for levedygtigheden af sagsøgerens virksomhed og giver iværksættere en chance for at re-tænke deres forretningsstrategi. Succesraten for virksomheder oprettet af væksthuse er på omkring 85%.

Der findes to kategorier af inkubator sponsorer: profit og non-profit.

Non-profit enheder understøttes af staten eller lokale regering direkte, via en college eller Universitet, eller i forbindelse med et handelskammer. Sådanne væksthuse er blevet brugt til at nå sociale og økonomiske mål som faldende til arbejdsløshed, stigende enterprise dannelse sats, socialhjælp til dårligt stillede grupper – unge, minoriteter, udbygning af regionale økonomi osv.

Private virksomheder søger generelt for at opnå en fortjeneste. Søger et program af sådanne kuvøser bør være yderst tvivlsom og en sag til grundig analyse, da det kan medføre langsigtede hindrer aftaler, eller deler en procentdel af 20 til 80 ejeromkostninger selskab og det kan bare ikke være det værd.

Hvem kan søge, og hvad er betingelserne?

Enhver erhvervsdrivende kan ansøge om at indtaste en inkubator program, forudsat at hans forretningsprojektet er levedygtigt eller hans virksomhed har stort potentiale. En nødvendig betingelse er, at ansøgeren skal have en forretningsplan, der indeholder relevante oplysninger.

Der er også særlige betingelser og krav for optagelse i sådanne programmer, der varierer fra sag til sag, normalt henviser til business industri, virksomhedsplacering, den for-non-profit/ikke-non-profit strategi af virksomheder eller finansielle midler.

Programmer holder normalt op til tre år.

Fordele og ulemper ved at ty til en virksomhedskuvøse

På den ene side give virksomhedskuvøser:

finansiering, uden at det kræver

tilpassede professionel assistance

iværksætteruddannelse

økonomisk adgang til faciliteter

billig forretningsservice

muligheder for iværksættere til at forbinde med folk, der kan fremme virksomhedens vækst og overskud

et forum for udveksling af ideer blandt iværksættere

På den anden side kan der være nogle ulemper også med virksomhedskuvøser. For eksempel med “væksthuse”, der har mål om at opnå en fortjeneste, den nødvendige aftale skal nås på kan være de fleste gange en meget besværlig for de fleste virksomheder.

Derudover med non-profit væksthuse sponsoreret af regeringer er der tendens til at favorisere high tech nystartede, at planlægge for hurtig vækst (som dermed vil de skabe flere arbejdspladser) i stedet for mere traditionelle virksomheder.

Væksthuse kan dog være en meget nyttig lejlighed til at starte din virksomhed; de kan udgøre en reel saltvandsindsprøjtning til en nybegynder business.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.