Er Det Muligt At Vinde I Roulette Betting?

Bagefter, et indeks, der hedder, er beregnet som kvalifikation til refleksion for hver af de beskæftigede bier i henhold til Her, angiver den objektive funktion værdi af den holdning, at der er ansat bee i øjeblikket opholder sig i. I slutningen af hver iteration, er det nødvendigt at kontrollere, om nogen, overstiger en bestemt grænse ved navn . Under iteration, når en ansat bee søgninger globalt, men finder ingen bedre position, eller når en tilskuer bee udnytter omkring en ansat bee uden at finde en bedre position, vil en sådan ugyldig trail tid tilføjer en. I hver iteration, tilskuer bier søg lokalt omkring dem, som er kvalificeret ansat bier.

De, der er ansat bier, der ikke kan gøre nogen fremskridt i et stykke tid vil dø ud, og tilfældigt initialiseret spejder bier vil tage deres steder. I detaljer, den del af den løsning, der er formateret ved hjælp af hvor og angiver den nedre og øvre grænser for dette element, og betegner den dimension af nogen mulig løsning. Ved første, er alle ansat bier har brug for at blive tilfældigt initialiseres i gennemførlig løsning plads. Antallet af tilskuer bier er almindeligvis sat til . Den anden grønne slot bringer dem til en i 38 på hvert enkelt nummer væddemål. Hvis alle er mindre end , en sådan proces går over igen, indtil en ansat bee er markeret.

på samme måde, (9), der erstatter (7) for udnyttelse proces. På samme måde, er et tilfældigt valgt heltal fra 1 til, mens den opfylder den betingelse, at . Her er et tilfældigt valgt heltal fra 1 til . Her, en position, som refererer til en mulig løsning til optimering problem. Her, kvalifikation standard vedrører roulette udvalg strategi og vil blive introduceret senere i dette afsnit. Lad os forsøge at arbejde sig ud af den strategi for flere sammenhængende indsatser. Derfor, hvis du vælger at spille med de bedste roulette betting strategi at du har prøvet at arbejde for dig, skal du følge den strategi at satse på spil. Virkelig, det beløb, du taber per spin forbliver konstant uanset om du spiller ægte eller falsk version. Med Fibonacci-systemet, det beløb, du satser er altid summen af de to foregående indsatser. Omvendt Fibonacci er baseret på de modsatte principper – når du vinder, skal du gå én enhed frem i den rækkefølge, hver gang du taber, du gå to skridt tilbage.

Et dusin bet består i at placere en chip(s) i midten af en af tre eksterne bokse, hvor indsatsen muligheder er opdelt i tre grupper af tolv numre hver. Efter et bestemt system, når placere indsatser, kan være til hjælp for så vidt som penge forvaltning er bekymret om. I dette tilfælde, hvis 1. der er ansat bee er valgt til særlige tilskuer bi; ellers, en tilsvarende sammenligning mellem og vil blive gennemført på. I denne ligning, de er ansat bee, og det element, roulette online er stadig tilfældigt valgt. Normalt sort boks roulette systemer, der er baseret på en Exe-fil, så dette betyder, at det vil gøre noget, som du ikke vil vide.