7 secrets at skrive lageropgørelsesprocedurer

Vil du med 1 Million:

Afbetale gæld?

Køb nyt udstyr?

Investere/gemme for fremtiden?

Giv dig selv en bonus?

1 million venter i kulissen

Hvad kan du og dine forretningsmæssige behov, at du har været at sætte ud fordi du ikke har penge i dag? 1 million ville bestemt fylde disse behov. Men hvor finder du 1 Million bare liggende omkring din virksomhed lige nu? Nå, du har sandsynligvis $250.000 i hver af fire områder i din hverdag, og du engang klar over ikke det.

Penge i forretningsgange

Og så lad os se på fire steder i din virksomhed, hvor vi vil finde $250.000 hver og se hvordan du kan finde det:

Del 1: Inventory – $250,000.00

Del 2: Debitor – $250,000.00

Del 3: Salg – $250,000.00

Del 4: Kreditor – $250,000.00

Del 5: How-to procedurer – $1.000.000,00

Slå kontanter i gang med en ny firmapolitik

Men hvad er egentlig denne kilde til kontanter? Det er tid. Hvis du er på udkig efter $250.000, så det koster dig $4,808 hver uge, at du forsinke. Så hvad du gør med din tid helt bogstaveligt beløber sig til enten omkostningerne ved at forsinke, eller det kan betyde, at besparelser når du tager handling og kontrol af din tid. For at korrigere denne omkostning af forsinkelse, skal der følge en stigning i hastighed – som vil angive forskellen mellem ‘god’ og ‘godt’. Konsekvenserne af dette skift i system hastighed øger disciplin og kompetenceudvikling: evnen til at opretholde den øgede hastighed og evne til at foretage justeringer til at opnå ‘stort’. Så hvordan er du klar over forskellen?

Fjerne lageret og øge kontant

Lad os starte med den største, mest indlysende kilde – din balancen, specielt lager. Hvis du er en producent med $300.000 eller mere af beholdning (råvarer, arbejde i proces eller færdige varer) derefter stoppe! Vi fandt det. Hvorfor? Fordi lageret er en uproduktiv aktiv. Lageret er penge, og at have det liggende omkring fabrikken er ikke hvor pengene tilhører. Så hvis vi reducerer inventory JIT (JIT) niveauer, kan så vi fjerne 85% eller mere af din beholdning, som oversætter til $250,000 i kontanter. Men det er ikke alle. Du vil også gemme en anden $50.000 eller mere i årlige opgørelse lagerbindingsomkostninger. Med mindre beholdning er der lavere omkostninger for at holde lageret. Lad os se på et eksempel på, hvad vi taler om.

Fremstillings virksomhed procedurer casestudy

En produktion organisation med 2 millioner i gennemsnit saldi behov for bistand. Vi undersøgt deres beholdning består af råvarer, arbejde i processen og færdigvarer til at forstå og kvantificere den arbejdsproces, arbejdsbyrde og efterspørgsel prognoser spørgsmål. Så vi designet og gennemført en proces for at forbedre deres lager cyklus og binde det tættere til deres faktiske salg.

De målinger, vi udviklet reduceret deres opgørelser af 85% og øget deres produktion cyklus effektivitet fra 60% til 90% senest 120 dage efter gennemførelsen af de nye procedurer. Med disse nye processer og rapporter, selskabet nu spor fremstilling cyklus effektivitet og levering tid varians i stedet for bare enheder produceret som målestok for deres produktion effektivitet. Resultatet: ekstra kapital plus en 50% stigning i processen kapacitet (kapacitet).

Metoder til at designe den nye proces

Ved at blive mere effektiv i processen, vi kan bruge tid som en skade, men som en betydelig fordel at vores forretning. Skridt for skridt, lad os tage et yderligere kig på hvordan tid og effektivitet spiller en stor rolle i din virksomhed.

Øge efterspørgslen Forecasting nøjagtighed. Vi behøver kun tilstrækkelig lagerbeholdning til at dække efterspørgslen, og det er, hvor en del af problemet eksisterer. Hvis efterspørgslen ikke kan være nøjagtigt forudsagt, ender vi med kompensation for denne ukendte med lager.

Øge fremstilling cyklus effektivitet. Hvor godt fremstilling ressourcer anvendes til at fremstille et produkt bestemmer cyklus effektivitet. Defekt produkt, produkt omarbejde og lange forsinkelser mellem fremstilling celler forårsage ineffektivitet, som let kan beregnes. Råvarerne skal konverteres til færdigvarer så hurtigt som muligt. Den hastighed, hvormed dette sker definerer din fremstilling cyklus effektivitet.

Øge Supply Chain sving. Øge antallet af gange er køb lavet kan øge anskaffelsesomkostninger og enhedsomkostninger på grund af mindre ordreantal. Men du vil være til gavn ved at øge din cash flow og at fjerne den regnskabsmæssige kostpris for lageret (oplagring, materialehåndtering, skatter, forsikring, afskrivninger, renter og forældelse sammentælling 25-35%).

Fjerne sikkerhedslager. Sikkerhedslager er egentlig bare en buffer til at forudsige varians og leverandør leveringstid. Mens mange niveauer er sat vilkårligt i automatiserede MRP systemer, din sikkerhedslager niveauer bliver nødt til at blive reduceret som følge af forbedringer i demand forecasting nøjagtighed, fremstilling cyklus effektivitet og supply chain sving.

Reducere indkøb fejl. Dette kan reducere overbelægning, og mere vigtigere, minimere lager outs at resultatet i dyre fremskyndet køb. Sælge overskydende og forældede opgørelse eller returnere det til forhandleren.

Fjerne levering varians. Lad ikke leverandører levere tidligt eller sent og sørge for den leverede mængde ikke varierer fra ordreantallet. Trods alt årsag levering fejl skal bære mere lager. I stedet, give leverandører prognoser for fremtidige behov.

Toget indkøb personale. Give dit indkøb og materielle forvaltning personale med formel uddannelse. Dette vil arm dem med bedre forhandlingsevner, som vil resultere i bedre priser og vilkår.

Procedurer giver tidsbesparelser

Så som vi har set, skal vi bruge hvert element i processen til at udtrække mest gavn fra vores forretning. Med tidsbesparende procedurer på plads, vil du lade din effektivitet arbejde for dig.

Tidsbesparelser stille kontanter i banken

Med veldefinerede processer og procedurer på plads, vil du øge effektiviteten ved at øge lageret sving. Og naturligvis en forøgelse af lager sving betyder en stigning i kontanter på side. Det er der – alt du skal gøre er at få fat i det.

Næste del af denne serie vil vi se på at finde $250.000 i debitor – endnu et skridt, som vi arbejder hen imod vores mål på 1 million i opsparing. Så ikke kun til formål at høste frugterne af ekstra besparelser på bundlinjen, men også se flere penge i banken – 1 Million til at være helt nøjagtig.

Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel gratis, så længe den hjælpekilde boks er inkluderet i artiklen. Hvis du kører min artikel, ville et svarbrev til sean@bizmanualz.com være meget værdsat. Denne artikel er 994 ord længe herunder ressource boks. Tak for din interesse.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.